Ana Sayfa Haberler Credit Suisse eski yöneticileri gözaltında

Credit Suisse eski yöneticileri gözaltında

764
0

İsviçreli banka Credit Suisse’in 3 eski yöneticisi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Andrew Pearse, Surjan Singh ve Detelina Subeva’nın Amerika’nın rüşvetle mücadele, kara para aklamanın önlenmesi ve menkul kıymetler dolandırıcılığı yasalarını ihlale teşebbüs ettiği söyleniyor.

New York savcılığı tarafından konuya yönelik bir iddianame hazırlandı.

3 yöneticinin, Mozambik’te hükümet tarafından desteklenen projelerde Amerikan yatırımcıları 2 milyar dolar dolandırdığı iddia edildi.

Ayrıca Mozambik eski Maliye Bakanı da tutuklandı.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİngiliz havayolu şirketi batıyor
Sonraki İçerikPişmanlıkla verilen beyannameler için sonradan yapılan inceleme ile vergi ziyaı cezası kesilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz