Ana Sayfa İstatistik Çin’in Ekim 2019 enerji üretimi verileri

Çin’in Ekim 2019 enerji üretimi verileri

666
0

Çin’in Ekim 2019 enerji üretimi verileri

Çin Ulusal İstatistik Bürosu’nun yayınladığı verilere göre, Ekim ayında, endüstriyel ham kömür ve belirlenmiş miktarın üzerindeki ham petrol üretimi istikrarlı gitse de doğal gaz ve elektrik enerjisi üretimi azaldı.

Ekim ayında, ham kömür üretimi yıllık %4.4 artışla 320 milyon tona yükseldi ve büyüme oranı geçen ayki seviyeye göre değişmedi. Ortalama günlük üretim 10,48 milyon ton, geçen aya göre 320 bin ton daha düşüktü. İlk on ayda, bir önceki yılın aynı dönemine göre ham kömür üretimi yıllık % 4.5 artışla 3.06 milyar ton olarak gerçekleşti.

Ekim ayında kömür ithalatı yıllık % 11.3 artışla 25.685 milyon ton, büyüme oranı ise geçen aya göre % 9.3 azalarak Ocak-Ekim ayları arasında, kömür ithalatı yıllık % 9,6 artışla 280 milyon ton oldu.


Kaynak: Çin Ulusal İstatistik Bürosu / Link: http://www.stats.gov.cn/english/PressRelease/201911/t20191115_1709623.html
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikEmekli sandığından emekli olan bir kişi iş yeri açtığında maaşında kesinti olur mu?
Sonraki İçerik4b kapsamında olan bir kişi 4a kapsamında işe girerse 4b sigortalılığı kapanır mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz