Ana Sayfa Haberler Çin’deki ekonomik durgunluk en çok onları etkiledi!

Çin’deki ekonomik durgunluk en çok onları etkiledi!

754
0

Çin Otomobil Üreticileri Derneği Pazartesi günü, ülkedeki otomobil sektörüne ilişkin verileri yayınladı.

Söz konusu verilere göre binek araç satışları, bir önceki yılın ocak ayına oranla neredeyse yüzde 18 oranında azaldı.

Geçen Temmuz ayında negatif yönlü ilerleyen satışlar hala aynı durumunu koruyor. Yıllık araba satışı oranları son 20 yılda ilk defa düşüş gösterdi.

General Motors şirketi 2017 ile karşılaştırıldığında Çin’deki satışların yüzde 10 oranında azaldığını açıkladı.

2018 senesinde rekor seviyede satış gerçekleştiren Almanya menşeli Volkswagen Grubu da söz konusu durumdan etkilendi. Grubun satış rakamları Ocak ayında yüzde 3 azaldı.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikPoşet beyannamesi düzenleme kılavuzu
Sonraki İçerikBankada para bulunduranların dikkatine!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz