Ana Sayfa Güncel Çek Enerji Şirketi Energo-Pro’dan Türkiyeye Yatırım

Çek Enerji Şirketi Energo-Pro’dan Türkiyeye Yatırım

938
0
Çek Enerji Şirketi Energo-Pro’dan Türkiyeye Yatırım

Çek enerji grubu Energo-Pro, dün Ankara yakınlarındaki sanayi bölgesinde hidroelektrik santralleri için türbinler, jeneratörler ve diğer parçalar üreten bir tesis açtı. Toplam yatırım 25 milyon Euro idi.

Energo-Pro Grubu, diğerlerinin yanı sıra, Blansko’da (eski ČKD Blansko mühendisliği) bulunan Sloven türbin üreticisi Litostroj Power ve Czech Litostroj Engineering’i de içermektedir. Her iki firmadan da uzmanlar yeni Türk tesisinin yapımına katıldı.
Gruba göre, yeni şirket türbin ve jeneratör üretimi için son teknoloji ile donatılmıştır. Ana makineler Çek Cumhuriyeti’nden TOS Kuřim tarafından sağlandı.

 


Kaynak: Ticaret Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikAy içerisinde eksik gün nedeni puantaj kayıtları olarak bildirilen kişiler eksik günleri kadar GSS ödemek zorunda mı?
Sonraki İçerikSteve Jobs’tan İlham Verici 7 Söz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz