Ana Sayfa Şirketler Çalışmak İçin Tercih Edebileceğiniz En İyi 10 Şirket Hangileri Biliyor musunuz?

Çalışmak İçin Tercih Edebileceğiniz En İyi 10 Şirket Hangileri Biliyor musunuz?

1637
0

Çalışmak için tercih edilecek en iyi 10 şirket arasında Google 11 yıldır sekizinci kez 1’ci sırada yer alıyor. Fortune’nun düzenlediği bu listenin yirminci yılında 12 şirket her yıl listeye girmeyi başarıyor. Bu şirketlerden bazıları; Publix, REI ve Goldman Sachs. 5 tane de yeni katılan şirket var; Pinnacle Financial Partners, SAP America, Delta Air Lines, Methodist Le Bonheur Healthcare ve AT&T.

Bilgi Teknoloji sektöründe hizmet veren Google toplam varlığı 70 milyar dolar ve orada çalışmanız için size sağlanan bazı imkanlara bakacak olursak; kuaför, gurme yiyecek çeşitleri ve de çamaşır yıkama hizmeti. Ayrıca Google çalışanlarına güvenli ve kucaklayıcı bir iş ortamı sunmasıyla biliniyor. Toplam çalışan sayısı 72.053 kişi.

Wegmans Food Markets listede ikinci sırada yer alan 100 yılık bir aile şirketi. Çalışanlarına her doğum günlerinde pasta ve sıcak çikolata hediye ediyorlar. Çalışanlar kendilerini ailenin bir parçası hissettiklerinden bahsediyor. 2016 yılındaki geliri 8 milyar dolar ve toplam çalışan sayısı 46.800 kişi.

Büyük bir danışmanlık firması olan ve en zengin müşterilerle çalışıldığı bilinen The Boston Consulting Group listede üçüncü sırada yer alıyor. Çalışanların sağladığı imkanlar arasında evden çalışma imkanı ve spor salonu hizmeti yer alıyor. Şirketin 12.000 çalışanı var.

Listede yer alan diğer şirketler ise;

Kaynak: Fortune 500

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikÖzel Tüketim Vergisi Tutarlarına İlişkin Duyuru
Sonraki İçerikSerbest Meslek Kazanç Beyanı Ne Zaman ve Nereye Verilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz