Ana Sayfa Basından Çalışana 1.700-TL Devlet Desteği Yapılacak!!!

Çalışana 1.700-TL Devlet Desteği Yapılacak!!!

1962
0

Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilen ve önümüzdeki günlerde uygulamaya geçecek olan Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge) personeli istihdam eden ve teknoloji geliştirme bölgelerinde faaliyet gösteren şirketlerde; istihdam edilen personelin aylık ücretinin, asgari ücretin brüt tutarı kadarki kısmı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından karşılanacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ar-Ge personelinin aylık maaşının 2 yıl boyunca 1.700 –TL’sini ödeyecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteği, firmanın toplam çalışan sayısının %10’u ile sınırlı olacak. Örneğin, 100 kişi istihdam eden teknoloji geliştirme firmaları Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 10 kişi için destek alabilecekler.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikHafta Tatili Kalkıyor!
Sonraki İçerikEmekliye Bayram Müjdesi!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz