Ana Sayfa İstatistik Bulgaristan’daki sanayi yatırımları Ekim 2019’da düştü

Bulgaristan’daki sanayi yatırımları Ekim 2019’da düştü

546
0

Bulgaristan’daki sanayi yatırımları Ekim 2019’da düştü

Bulgaristan Ulusal İstatistik Kurumu’nun yayınladığı verilere göre, girişimciler bu yılki yatırımların önceki yıla kıyasla %10,5 daha az olmasını bekliyorlar. 2020 için tahminler, sektördeki yatırım hacminin 2019 yılına göre % 9,1 oranında azalacağı yönünde.

Ana sanayi gruplarına göre, 2019 yılında yapılan yatırımlardaki en yüksek nispi payı, ara mal üreten sanayiler (% 40,5), enerji ve su ile ilgili sanayiler (% 23,7) ve dayanıklı olmayan malları üreten sanayiler (%18,7) oluşturuyor.


Kaynak: Bulgaristan Ulusal İstatistik Kurumu / Link: https://www.nsi.bg/en/content/17673/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%81%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/investment-activity-industry-october-2019
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSerbest bölgelerdeki uygulama yönetmeliği neleri düzenlemektedir?
Sonraki İçerikEsnaf ve Sanatkârlar meslek odasına üyelik hangi hallerde son bulur?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz