Ana Sayfa Duyurular Bugün GİB sistemlerinde planlı bakım çalışması yapılıyor 09.07.2020

Bugün GİB sistemlerinde planlı bakım çalışması yapılıyor 09.07.2020

1067
0

Gelir İdaresi Başkanlığından gelen bilgilendirmeye istinaden bugün saat 12:00 itibariyle GİB sistemlerinde planlı bakım çalışması yapılmakta olup çalışma süresince GİB sistemlerine erişim sağlanamayacaktır.

Çalışma süresince e-Fatura ve e-İrsaliye sistemleri çalışmayacağından, e-Fatura ve e-İrsaliye uygulamalarına kayıtlı mükelleflerin, düzenlemeleri gereken belgeleri matbu (kağıt ya da e-Arşiv) belge olarak düzenleyebileceği duyuruda belirtilmiştir.

İlgili duyurunun tamamına ulaşmak için tıklayınız.

Söz konusu çalışma tamamlandığında ebelge.gib.gov.tr duyurular alanından ayrıca duyurulacaktır.


Kaynak: GİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikHaziran ayından sonra kapanış tasdiki yaptırırsak geçerli olur mu?
Sonraki İçerikMali müşavirlerin mükellefleri ile aracılık ve sorumluluk sözleşmesi yapmasının bir süresi var mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz