Ana Sayfa Haberler Bitki Koruma Ürünlerine yeni düzenleme

Bitki Koruma Ürünlerine yeni düzenleme

717
0

Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete’de yayınlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı önderliğinde hazırlanan Yönetmelik ile artık Bakanlık tarafından ruhsat konmamış bitki koruma ürünlerinin ülke sınırları içinde piyasaya arz ve satışı yasaklanacak.

Satışa hazır olup piyasaya sunulan bitki koruma ürünü ambalajlarında onaylı etiket ve karekod bulunması zorunlu olacak.

Bitki koruma ürünleri yalnızca Bakanlık tarafından izin verilen yerlerde satılıp depolanabilecek.

Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelik için tıklayınız…

 

 

 

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikDövize endeksli olarak yapılan satışa ilişkin ödemenin TL cinsinden yapılması durumunda dikkate alınacak döviz kuru ne olacaktır?
Sonraki İçerikDeğerli taş (pırlanta) ticaretinin yanı sıra altın ihtiva eden pırlantalı küpe, pırlantalı bileklik gibi ürünlerin de ticaretinin yapılması durumunda enflasyon düzeltmesi yapılacak mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz