Ana Sayfa Haberler Bitcoin son 4 ayın en yüksek seviyesinde

Bitcoin son 4 ayın en yüksek seviyesinde

932
0

Piyasa değeri bazında dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Salı günü yüzde 17’lik artışla Kasım ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Söz konusu artışla beraber Bitcoin’in değeri 4,175 dolara ulaştı.

Ayrıca Bitcoin’in piyasa hacmi önemli ölçüde artarak yüzde 5.1 milyar dolardan 78.8 milyar dolara yükseldi. Böylece Bitcoin, 22 Kasım 2018’den bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaşmış oldu.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKurumlar Vergisi Beyan Dönemi Başladı (1 Nisan – 30 Nisan)
Sonraki İçerik2019 yılı itibariyle işletme defterinden bilanço sınıfına geçiş haddi nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz