Ana Sayfa Ekonomi Bitcoin 12 bin doları aşıp rekor kırdı

    Bitcoin 12 bin doları aşıp rekor kırdı

    1198
    0

    Bitcoin’in değeri, gün içinde 12 bin 580 dolara tırmanarak en yüksek seviyesine ulaştı. Bu sene yüzde 1100 değer kazanan Bitcoin, TSİ 12,45’de ise 12 bin 579 dolardan işlem görüyordu.

    Dünya genelindeki 1200’e yakın sanal para arasında en değerli olan Bitcoin’in toplam piyasa değeri ise 210 milyar dolara yaklaşıyor. Söz konusu sanal biriminin değer kazanmasında ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonunun (CFTC) cuma günü yaptığı “ABD merkezli finans firmaları CME Group, CBOE ve Cantor Fitzgerald kripto para tabanlı finansal ürünlerin 18 Aralık itibariyle listelerine ekleyeceklerine” dair açıklamasının etkisi olduğu belirtiliyor.

    Kaynak:investing.com

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikStoklar – Tevkifatlı Alım – Hammadde
    Sonraki İçerikİş Güvenliği Raporu Zorunluluğu Ertelendi – 07.12.2017

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz