Ana Sayfa Haberler Birleşik Krallık’ta 20.000’den fazla ev için hayati öneme sahip altyapı işlerine 250...

Birleşik Krallık’ta 20.000’den fazla ev için hayati öneme sahip altyapı işlerine 250 milyon sterlinden fazla fon ayrılacak

614
0

Birleşik Krallık’ta 20.000’den fazla ev için hayati öneme sahip altyapı işlerine 250 milyon sterlinden fazla fon ayrılacak

Birleşik Krallık Ekonomi ve Maliye Bakanlığının yayınladığı habere ve Maliye Bakanının konuşmasına göre, Birleşik Krallık’ta, tüm ülke çapında 20.000’den fazla ev için hayati öneme sahip altyapı işlerine 250 milyon sterlinden fazla fon ayrılacak.

Konut Altyapısı Fonu’ndan gelen bu yatırım, İngiltere’nin birçok yerindeki yol, okul, toplu taşıma araçları ve kamu hizmetleri için ödeme kaynağı olacak. Bu para, insanların yaşamak istediği yüksek talep gören alanlara yeni işletmeler inşa edilmesini sağlayacak ve böylece işletmelerin işgücünü ve yaşam standardını artıracaktır.

İngiltere Hükümeti, tüm alanların yatırım ve büyümeden faydalanabilmesi için ülke genelindeki toplulukların da gelişeceğini taahhüt ediyor.

Bakanlar, İngiltere’nin gelişmesi için gereken modern altyapıya sahip olmasını sağlamak amacıyla karayollarına, demiryoluna, konutlara ve kırsal alanlara rekor miktarda yatırım yapıyor ve yerel ekonomilerin Ulusal Altyapı Stratejisi ile gelişmesini sağlıyor.

Mevcut hükümet, İngiltere’nin ihtiyacı olan evleri inşa etmeyi taahhüt ediyor, böylece daha fazla insan kendi evine sahip olma hayalini gerçekleştirebilecek.

Bu 250 milyon sterlin tutarındaki fon, toplumun karayolu ve ulaşım iyileştirmeleri gibi yeni evlerin inşa edilmesini sağlayacak doğru altyapıya sahip olmasını sağlayacak.


Kaynak: Birleşik Krallık Ekonomi ve Maliye Bakanlığı / Link: https://www.gov.uk/government/news/infrastructure-revolution-to-unlock-thousands-of-new-homes
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik
Sonraki İçerikİşverenlerin çalışanlarının sağlık ve güvenliği sağlamak için yükümlülükleri nelerdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz