Ana Sayfa Çalışma Hayatı Bir işte çalışmasına rağmen 2022 sayılı aylıktan faydalanmaya devam eden vatandaşlara ne...

Bir işte çalışmasına rağmen 2022 sayılı aylıktan faydalanmaya devam eden vatandaşlara ne gibi yaptırımlar olmaktadır?

803
0
Bir işte çalışmasına rağmen 2022 sayılı aylıktan faydalanmaya devam eden vatandaşlara ne gibi yaptırımlar olmaktadır?

Yasal faiziyle birlikte geri ödemesi gerekecektir.

 

 


Kaynak: Çalışma Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklara başvuruda bulunan kişinin hanesine ait burslar ve vakıflardan alınan nakdi yardımlar muhtaçlığın hesaplanmasına dâhil edilmekte midir?

2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklarda muhtaçlık hesaplamaları nasıl yapılmaktadır?

Hanede Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) kaydı bulunan kişilerin olması 2022 sayılı Kanun kapsamındaki aylıkların alınmasında engel teşkil eder mi?

 


Önceki İçerikTüketici güven endeksi 57,6 oldu – Haziran 2019
Sonraki İçerikYurt dışı üretici fiyat endeksi aylık %4,19 arttı – Mayıs 2019

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz