Ana Sayfa Çalışma Hayatı Bir hava yolu şirketinde finans müdürü olarak çalışan işçi 4857 sayılı İş...

Bir hava yolu şirketinde finans müdürü olarak çalışan işçi 4857 sayılı İş Kanununa tabi midir?

924
0
Bir hava yolu şirketinde finans müdürü olarak çalışan işçi 4857 sayılı İş Kanununa tabi midir?

 

4857 sayılı İş Kanununa göre hava yollarının taşıma işleri haricindeki kısımlarında çalışanlar İş Kanunu kapsamındadır. Bu halde söz konusu finans müdürü İş Kanunu hükümlerine tabidir.

 

 


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

4857 Sayılı Kanunun 25/II (I) Bendinde Belirtilen Hususlarla İlgili İşveren Tarafından Derhal Feshi Nasıl Yapılır?

İşveren işçinin iş sözleşmesini 4857 sayılı İş Kanunu’nun 25’inci maddesinin (II) numaralı bendinde yer alan haller gerekçesiyle feshederse işçi kıdem tazminatına hak kazanır mı?

İşçinin İş Sözleşmesini Derhal Feshetmesini Gerektirecek Ahlak Ve İyi Niyet Kurallarına Uymayan Haller Nelerdir?

 

Önceki İçerikBir spor kulübünde profesyonel futbolcu olarak 2 yıl çalışan bir futbolcu ne kadar kıdem tazminatı alabilir?
Sonraki İçerikKore Savaşı (Dünya Tarihi / Yakın Tarih (20. Yüzyıl))

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz