Ana Sayfa Muhasebe Beyannamelerini kendileri gönderen firmalar muhtasar prim beyannamesi bildirimi için vergi dairesinden ayrıca...

    Beyannamelerini kendileri gönderen firmalar muhtasar prim beyannamesi bildirimi için vergi dairesinden ayrıca şifre almalı mıdır?

    482
    0

    Temmuz beyannameleri muhtasar Sgk birleşmiş şekilde verilecek. Daha önce beyannamelerini kendi adı ve şifresiyle veren mükellefler muhsgk verebilmesi için bir işlem yapmaları gerekli mi? MUHSGK 1003A formatı ile kendi şifrelemelerini kullanarak verebiliyorlar mı?

    Beyanname ve bildirim göndermek üzere GİB den şifre almış olan mükellefler muhsgk beyannamelerini MUHSGK 1003A formatı ile kendi şifrelerini kullanarak verecekler.

    İzin dolayısı ile beyannameleri biraz erken vermeyi düşünüyoruz. Bu sebeple “Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi” nin birleşik verilme durumunun uzatılma ihtimali var mı, son günü bekleyelim mi?

    Muhsgk uzatılması yasal olarak gündemde değil. Beyanname kabulleri alınmaya başlandı


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikAğustos ayında kira stopajı %10 olarak mı uygulanacak?
    Sonraki İçerikKiralama hizmetlerindeki KDV ve Stopaj oranı yıl sonuna kadar ne oldu?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz