Ana Sayfa Mevzuat Bedelli Askerliğe zam geldi. 5.8.2020

Bedelli Askerliğe zam geldi. 5.8.2020

Bedelli Askerlik Bedeli Ne kadar oldu? Dövizli askerlik bedel ine oldu? Bedellik askerlik 2020 Yılı Temmuz Aralık döneminde ne kadar oldu?

506
0

2020 yılı Temmuz, Aralık döneminde bedelli askerlik tutarı 37.070 TL olarak belirlendi.

Dövizle askerlik tutarı ise 5.563 EURO oldu.

Bedelli askerlik bedelinin bankaya ödenmesi sonrası adaylar 21 gün eğitime tabi tutulacak askerlik hizmetini tamamlamış olacak.

Dövizli Askerlik bedelleri 1 Temmuz 2020 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında uygulanacak.

 

 


Kaynak: Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMali müşavirler ve avukatlar gekap beyannamesi kapsamında işlemi olmasa bile beyanname vermeli midir?
Sonraki İçerikKuaförler gekap beyannamesi vermeli midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz