Ana Sayfa Haberler Batı Afrika – Türkiye ticareti büyüyor

Batı Afrika – Türkiye ticareti büyüyor

869
0

Batı Afrika’da bulunan Senegal’de, 19 Türk şirketinin katıldığı Senefood ve Senepack (Senegal Gıda Ürünleri ve Ambalaj) fuarı düzenlendi.

Dakar Ticaret Müşaviri Özgür İlhan Yalnız fuarda, Türkiye – Batı Afrika ticaret ilişkilerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Yalnız açıklamasında, Senegal ile Türkiye arasındaki ticari hacminin 400 milyon doları aştığını belirtti.
Söz konusu ticaret hacminin 390 milyon dolarını ihracat, 12 milyon dolarlık kısmını ise ithalat oluşturuyor.

 

 

 


Kaynak: AA
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYurt dışı üretici fiyat endeksi Şubat ayında %1,79 düştü
Sonraki İçerikSahtecilik ve Dolandırıcılık Girişimlerine İlişkin GİB Duyurusu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz