Ana Sayfa Şirketler Bank of America’nın Mal Varlığı Ne Kadar?

Bank of America’nın Mal Varlığı Ne Kadar?

3405
0

“Bank of America Şirketi, merkezi Charlotte, Kuzey Karolina’da yer alan, bankacılık ve finansal hizmetler alanında işlem yürüten çok uluslu şirket. Toplam varlıklar açısından ABD’nin en büyük ikinci bankası ve toplam gelir açısından ABD’nin en büyük beşinci şirketidir.”

Bank of America, Fortune listesinde 26. sırada.

Fortune: “Bank of America, devasa bireysel bankacılık sayesinde, yükselen faizlerle kazanç sağladı: Şirket 2016’daki finansan krizden bu yana en karlı zamanını geçiriyor ancak Bank of America henüz 2006’daki 21 milyar dolarlık kazancını geçemedi. Topladığı kredi faizleriyle, Bank of America’nın karı geçen yıla göre %13 yükseliş gösterdi. Hisseleri de yıl içinde %33 kazanç sağladı.”

Şirket Geliri: 93,662 milyon dolar
Kar17,906.0 milyon dolar
Marl Varlığı2,187,702 milyon dolar
3/31/17’den bu yana piyasa değeri236,182 milyon dolar
Kaynak: Fortune

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerike-İrsaliye, e-Serbest Meslek Makbuzu, E-Müstahsil Makbuzu – Vergi Usul Kanunu Tebliği-487 (17.12.2017)
Sonraki İçerikEmlak Vergisinde Fahiş Artış İptal Edildi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz