Ana Sayfa Vergi Bakanlıktan alınmış otel ruhsatı olmayan fakat belediye tarafından ruhsat verilmiş oteller turizm...

Bakanlıktan alınmış otel ruhsatı olmayan fakat belediye tarafından ruhsat verilmiş oteller turizm payı beyannamesi verecek midir?

1428
0

Nace kodumuz 551005 – OTEL VB. KONAKLAMA YERLERİNİN FAALİYETLERİ.  40 odalı konaklama işletmemiz mevcuttur. Bakanlıktan herhangi bir belgemiz ve ya otel ruhsatımız yoktur. Turizm beyannamesi vermemiz gerekir mi?

Belediye ruhsatı olan Oteller de Turizm payı beyannamesi verecekler.

 


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKişisel Verilerin Korunması Kanunu’na göre VERBİS Sistemine Kayıt Süresi 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldı
Sonraki İçerikSANAYİCİ/İHRACATÇI sıfatıyla müstahsil alışı ile ham madde tedarik eden ve hal kayıt sistemine kayıtlı olan bir mükellef e-fatura ve diğer uygulamalara geçmek zorunda mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz