Ana Sayfa Muhasebe Bağımsız olarak antrenörlük hizmeti veren kişi hizmet karşılığında nasıl belge düzenlemelidir?

    Bağımsız olarak antrenörlük hizmeti veren kişi hizmet karşılığında nasıl belge düzenlemelidir?

    643
    0

    Özel bir spor salonuna bağımsız olarak spor antrenörlük hizmeti veren kişinin elde etmiş olduğu kazanç türü nedir ve karşı tarafa kazancı dolayısıyla vereceği evrak nedir?

     

    Elde edilen kazanç ticari kazanç, düzenlenecek belge faturadır.

     

     

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    BENZER İÇERİKLER

    Fatura Düzenleme Sınırı

     

     

    Fatura düzenleme süresi kaç gündür?

     

     

    50.000 TL üzeri fatura mı E- Arşiv fatura olarak mı düzenlemeliyim?

     

     

    Önceki İçerikÖdenen Bağ-Kur primlerinin; beyan edilen menkul sermaye iradının yetersiz olması halinde, müteakip yıllarda devreden geçmiş yıl zararı olarak indirilmesi mümkün müdür?
    Sonraki İçerikİşletme defterine tabi mükellefler kiraladıkları iş yeri için fatura düzenlemeli midir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz