Ana Sayfa Denetim Bağımsız Denetçilik Sürekli Eğitimleri – Finansal Raporlama Standartları (Aralık 2018) – İSMMMO

Bağımsız Denetçilik Sürekli Eğitimleri – Finansal Raporlama Standartları (Aralık 2018) – İSMMMO

1191
0

İSMMMO  – Eğitim Duyurusu


Finansal Raporlama Standartları (Aralık 2018)

Sayın Üyemiz,

Eğitim Birimlerimizde aşağıdaki program doğrultusunda devam etmesi planlanan (yeterli kayıt olması durumunda sınıflar açılacaktır) Finansal Raporlama Standartları Eğitimine kesin kayıt için belirtilen tarih aralığında kesin kayıt başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kesin kayıt için; ödemelerinizi Finansal Raporlama Standartları Eğitim bedeli olan 1200- TL (KDV Dahil) ekte bilgilerinize sunduğumuz Mail Order formunu doldurup, isterseniz 3 taksit olacağını belirterek, bize mail ile iletebilirsiniz. Ödemelerini havale/eft olarak yapmak isteyen üyelerimiz, İSMMMO Basın Yayın’a ait aşağıdaki banka bilgilerine ödemelerini gerçekleştirebilirler.

ISMMMO BASIN YAYIN IBAN BİLGİLERİ
İŞ BANKASI KURTULUŞ ŞUBESİ TR30 0006 4000 0011 0320 5057 05

    Kayıt için ayrıca aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz başvuru formunun doldurularak, mail order formu veya banka dekontunun, denetimegitimleri@ismmmo.org.tr adresine mail ile gönderilmesini rica ederiz.

Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.
Saygılarımızla…

Eğitim detayları için tıklayınız…

Eğitim kayıt formu için tıklayınız

Kredi Kartı ile Ödeme Talimatı için tıklayınız

 

 

 

 


Kaynak: İsmmmo.org.tr
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikABD’den Rusya’ya yaptırım!
Sonraki İçerikYurt Dışındaki Firmadan Kiralanan Makineler İçin KDV Hesaplanır mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz