Ana Sayfa Muhasebe Bağımlı olarak çalıştığım firmanın beyannamesini gönderirken kimin bilgileriyle göndermeliyim?

Bağımlı olarak çalıştığım firmanın beyannamesini gönderirken kimin bilgileriyle göndermeliyim?

770
0

Ben bu ay itibariyle özel bir limited şirketinde bağımlı olarak çalışmaya başladım. Beyannameleri düzenlerken, beyannameyi düzenleyen bilgileri kısmına kendi bilgilerimi mi yazmalıyım yoksa firma bilgilerini mi?

Beyannameyi düzenleyen bölüme elbette meslek mensubunun bilgileri yazılır.

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Bağımlı olarak çalışan mali müşavirler başka bir firmaya rapor düzenleyebilir mi?

 

 

 

Mali Müşavirler aynı zamanda ticaret ile uğraşabilir mi?

 

 

 

Mali Müşavirler bilanço usulüne göre defter tutabilir mi?

 

 

Önceki İçerikYunan ekonomisinden iyi haber
Sonraki İçerikİşletme defterine tabi ticari faaliyet yapan mükellefler defter-beyan sisteminde stok defteri tutmak zorunda mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz