Ana Sayfa Vergi Bağımlı çalışan meslek mensupları işyerlerinin beyannamelerini göndermek için ne yapmalıdır?

    Bağımlı çalışan meslek mensupları işyerlerinin beyannamelerini göndermek için ne yapmalıdır?

    sözleşme, bildirim, beyanname, meslek, mensup, bağımlı

    451
    0

    Ücretli olarak çalıştığım AŞ nin e-beyanlarını göndermek için şifre alacağım. Hangi form ve belgeleri hazırlamam gerekiyor?

    Öncelik ile konu hakkında yayımlanan VUK 340 nolu Genel tebliği inceleyiniz. Tebliğde yapılması gereken bürokratik işlemler açıklanmıştır. Odamızdan alacağınız “Oda kayıt” belgesi ile Şirketin imzaya yetkili kişisi ile VD ne müracaat edilir VD şirket adına şifre verir. 

    Düzenlenmesi gereken form 304 sayılı Genel tebliği ekindedir.

    İnternet vergi dairesi üzerinden yapmış olduğumuz aracılık ve sorumluluk sözleşmesinde sözleşme numarası ve hizmet sözleşmesi numarası olarak iki ayrı yer mevcuttur. Hangisine e birlik üzerinden yapmış olduğum sözleşme numarasını yazacağım?

    Hızmet sözleşmesi numarasından kasıt Türmob sözleşmesinin sayı ve tarihidir.


    Kaynak: İsmmmo
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikFason işçilik hizmetlerinde ÖTV hesaplanır mı?
    Sonraki İçerikBinek araçlara ait lastik harcamaları gider kısıtlamasına tabi midir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz