Ana Sayfa Ekonomi Avrupa’da Enflasyon Var mı?

    Avrupa’da Enflasyon Var mı?

    1539
    0

    Euro Bölgesi Enflasyonu Toparlanmaya Başladı!

    Euro bölgesinde kasım ayı enflasyonu 2013’ten beri en yüksek seviyeye çıktı, bu artışta kısmi olarak petrol fiyatlarının yükselmesi de etkili oldu.

    Tüketici fiyatları bir önceki yıla göre %1.1 yükseldi, bir önceki ayda ise %0,6 oldu.
    Aynı zamanda Aralık ayı enflasyonu yıllık bazda %0.9 arttı.

    Son veriler ise, Avrupa Merkez Bankasının teşvik edici çalışmalarının ne zaman olacağı konusundaki tartışmaları ateşleyecek gibi görünüyor.

    Kaynak: euronews.com

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikYurtdışından Düşük ÖTV İle İthal Edilen Araçlar İçin Başvuruda Bulunanlar %15 Vergi Ödeyip Araçlarına El Konulmasını Önleyebilir. Son Gün 31 Temmuz 2017!
    Sonraki İçerik2016 Yılı Şirket Birleşme-Devralma Toplam İşlem Değeri 7 Milyar 392 Milyon TL!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz