Ana Sayfa Mevzuat Avrupa’da bütçe krizi!

Avrupa’da bütçe krizi!

744
0

Avrupa Birliği ve Avrupa Parlamentosu 2019 yılı bütçe görüşmeleri sonucu anlaşma sağlayamadı.

 

AB Konseyi 2019 bütçesi için gelirlerin 164.1 milyar Euro, harcamaların 148.2 milyar Euro olmasını planlıyordu. Fakat AP gelirlerin 166.3, harcamaların ise 149.3 milyar Euro’ya çıkartılmasını talep etmişti.

 

Kabul edilmeyen konular hakkında Türkiye’deki Suriyelilere sağlanacak ikinci 3 milyar Euro’luk mali desteğe AB bütçesinden daha az katkı sağlanması talebi bulunuyordu.

 

Bütçeden sorumlu Komisyon üyesi Günther Oettinger, önümüzdeki günlerde yeni bir bütçe önerisi yapacaklarını söyledi.



Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKooperatiflerin kuruluş ve anasözleşme değişiklik işlemleri ile kurucu ortak sayıları ve çalışma bölgelerinin belirlenmesi hakkında tebliğ
Sonraki İçerikİSMMMO – İlçe eğitim takvimi (Sadece üyeler ve stajyerler için)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz