Ana Sayfa Haberler Avrupa Merkez Bankası faizleri değiştirmeyecek

Avrupa Merkez Bankası faizleri değiştirmeyecek

757
0

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Salı günü gerçekleştirdiği Yönetim Konseyi toplantısı sonucu faiz oranlarını değiştirmeyeceğini açıkladı.

Toplantıda kredi faiz oranının yüzde 0 ve mevduat faizi oranının yüzde 0,4’te tutulması kararı aldı. Marjinal fonlama faizi ise yüzde 0,25’te bırakıldı.

Açıklamaya göre ECB, bu oranları yıl sonuna kadar değiştirmeyecek.

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİhracat faturasının gümrük çıkış beyannamesine bağlanma süresi ne kadardır?
Sonraki İçerikE-Fatura, E-Defter kullanıcısıyken unvan değiştirirsek portal üzerinde değişiklik yapabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz