Ana Sayfa Haberler Avrupa Birliği büyüme tahmini düşürüldü

Avrupa Birliği büyüme tahmini düşürüldü

841
0
Avrupa Birliği büyüme tahmini güncellendi

Avrupa Birliği Çarşamba günü büyüme tahminine yönelik açıklamalarda bulundu.

Ticaret savaşlarının AB’nin ihracat odaklı üreticilerini etkilemesi nedeniyle birliğin büyüme tahmini düşürüldü.

Buna göre euro bölgesinin bu sene 1.2 ve 2020 itibariyle yüzde 1.4’e büyüyeceği öngörülüyor. 2020 yılı için bir önceki büyüme tahmini yüzde 1.5 olarak açıklanmıştı.

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

 

Önceki İçerikKapanmış bir şirkete ceza kesilebilir mi? Kesilirse sorumlu kimdir?
Sonraki İçerikFaturalar elektronik sistem üzerinde Gümrük onayına gönderileceğinden bu sistem kapalı olduğu durumda acil çıkış yapılması için hangi önlem alınmalı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz