Ana Sayfa Haberler Avrasya Tüneli’nden 2018 yılında kaç araç geçiş yaptı?

Avrasya Tüneli’nden 2018 yılında kaç araç geçiş yaptı?

732
0

vrasya Tüneli’nden 2018 yılında geçen araç sayısı, bir önceki seneye göre yüzde 14 artış göstererek 17,5 milyon olarak kaydedildi.

En çok araç geçişi 65 bin 799 araç ile Anneler Günü’nde gerçekleşti.

Boğaz geçişinde alternatif güzergahlara göre sürücülere yaklaşık 30 dakika zaman kazandıran tünel, açılışının gerçekleştiği 2017 senesinde ekonomiye 1,2 milyar liralık katkı sağlamıştı.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikHizmet sektörü güven endeksi 78,3 oldu
Sonraki İçerikEmlak Vergisi Oranları nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz