Ana Sayfa Şirketler AVIVA’dan Büyük Atılım

AVIVA’dan Büyük Atılım

1615
0

Aviva’dan Büyük Atılım!!!

İngiltere kökenli sigorta şirketi Aviva Perşembe günü hayat sigortası ortak girişim şirketi olan Antarius 1’in  %50 oranındaki hissesini Fransız bankası Societe Generale’ye 425 milyon pounda satılacağını duyurdu.

Antarius şu anda Aviva ortak ve Societe Generale bankasının da bir yan kuruluşu olarak faaliyet göstermekte.

Aviva CEO’su Mark Wilson “Bu çok iyi ve dikkat çekici bir değerlendirme ve hissedarlarımıza da çok büyük getirileri olacak bir anlaşma.” diyerek bu anlaşmanın önemini belirtti.

Kaynak: Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi,  gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikNevi Değişikliği İle Feshedilen Ltd.Şti. İndirimli Kurumlar Vergisi Uygulamasından Yararlanmaya Devam Eder mi?
Sonraki İçerikEmlak Vergisi Beyanı Hiç Verilmezse Zamanaşımı Var mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz