Ana Sayfa Mevzuat Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları

Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları

860
0

17 Nisan 2019 ÇARŞAMBA

Resmî Gazete Sayı : 30748

ARTIRMA, EKSİLTME VE İHALE İLÂNLARI

ISPARTA İLİ, MERKEZ İLÇESİ, KARAAĞAÇ MAHALLESİ, 727 ADA, 273 PARSELDE BULUNAN 547,86 M2 YÜZÖLÇÜMLÜ TAŞINMAZ ÜZERİNE ISPARTA KAN BAĞIŞ MERKEZİ BİNASI YAPILMASI İÇİN İMAR DURUMUNA UYGUN MİMARİ, STATİK, MEKANİK VE ELEKTRİK PROJELERİNİN VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ SATIN ALINACAKTIR

Türk Kızılay Genel Müdürlüğünden:

STREÇ FİLM VE PALET ÜSTÜ ÖRTÜ SATIN ALINACAKTIR

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünden: RİZE

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Onikişubat Belediye Başkanlığından:

İHALE İLANI

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığından:

İHALE İLANI

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:

ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

 

 


Kaynak: Resmi Gazete
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik17 Nisan 2019 Tarihli ve 30748 Sayılı Resmi Gazete
Sonraki İçerikPatates İthalatında Tarife Kontenjanı Uygulanması Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 951)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz