Ana Sayfa Şirketler Ar-Ge Merkezi Sayısı 350 Oldu!

Ar-Ge Merkezi Sayısı 350 Oldu!

1870
0

350’nci Ar-Ge merkezi belgesi, Düzce’de faaliyet gösteren Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret AŞ firmasına verildi.

Bilim Sanayi bakanı, Faruk Özlü, “Bu yıl içinde hedefimiz, Türkiye’de Ar-Ge merkezi sayısını bine çıkarmak. Şu anda 350’deyiz, bu çok iddialı bir hedef ama bunu başaracağız. Çünkü biliyoruz ki Türkiye’de Ar-Ge merkezi açma yeterliliğine sahip çok sayıda firmamız var.” dedi.

Bakan, Özlü, bakanlıkta düzenlenen, “350. Ar-Ge Merkezi Belge Töreninde yaptığı konuşmada,  Ar-Ge merkezlerinin, Türkiye’de teknolojiye dayalı sanayinin geliştirilmesi amacıyla bakanlığın ortaya koyduğu bir program olduğunu söyledi.
Fibrobeton DÜZCE’de Ar-Ge merkezi açan 5‘nci firma olarak belgesini aldı.

Kaynak: sanayi.gov.tr

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikPatentte Yeni Dönem?
Sonraki İçerikYeni Kimlik Kartınızı Aldınız Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz