Ana Sayfa Dünya Apple’ın M1 Çipli yeni Bilgisayarları Mac Book Air ve Pro Türkiye’de satışa...

    Apple’ın M1 Çipli yeni Bilgisayarları Mac Book Air ve Pro Türkiye’de satışa sunuldu.

    Apple'ın M1 çipli Yeni Bilgisayarları Türkiye'de satışa sunuldu.

    627
    0

    Apple Mac Book Air 

    Apple’ın yeni ürünlerinin bazı özellikleri

    En ince ve en hafif dizüstü bilgisayarımız, Apple M1 çip ile tamamen yenilendi. 3,5 kata kadar daha hızlı CPU. 5 kata kadar daha hızlı GPU. En gelişmiş Neural Engine birimimiz sayesinde 9 kata kadar daha hızlı yapay öğrenme performansı. MacBook Air’de şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrü. Ve sessiz, fansız tasarım. Bu güç sizinle her yere gitmeye hazır.

    Küçücük bir çip. Kocaman bir adım.

    Karşınızda Mac için özel olarak tasarladığımız ilk çipimiz. Apple M1 system on a chip (SoC) teknolojisi; CPU, GPU, Neural Engine, G/Ç ve çok daha fazlasını küçücük tek bir çipe entegre ediyor. Ve bu çipe tam 16 milyar transistör sığıyor. Olağanüstü performansa, özel teknolojilere ve sektör lideri güç verimliliğine1 sahip M1, Mac’i sadece bir adım ileriye değil, yepyeni bir seviyeye taşıyor.

    8 çekirdekli CPU

    Çok çalışır. Çok az harcar.

    M1 çipte bugüne kadar geliştirdiğimiz en hızlı CPU bulunuyor. Bu işlemci hızı sayesinde MacBook Air profesyonel kalitede düzenleme işlemleri ve aksiyon dolu oyunlar gibi oldukça ağır görevlerin üstesinden gelebiliyor. M1 çipteki 8 çekirdekli CPU önceki nesle göre 3,5 kata kadar daha hızlı.2 Üstelik yüksek performans çekirdeklerini, günlük işleri on kat daha az güç harcayarak yapabilen verimlilik çekirdekleriyle dengeliyor.

    8 çekirdekli GPU Oyunu ciddiye alır. Harikalar yaratır.

    5 kat5 kata kadar daha hızlı grafik performansı7

    18 saate kadar pil ömrü demek, şarj etmeden 6 saat daha fazla kullanmak demek.13

    Her şeyi yapabilen bu dizüstü bilgisayar, inanılmazı başarabilen bir bellekle donatıldı. M1 çipte 16 GB’a kadar kapasiteye sahip süper hızlı birleşik bellek bulunuyor. Yüksek bant genişlikli ve düşük gecikmeli tek bir bellek havuzu, uygulamaların CPU, GPU ve Neural Engine arasında verimli bir şekilde veri paylaşmasına olanak veriyor. Böylece yaptığınız her şey çok daha hızlı ve
    akıcı hale geliyor.

    2 TB

    2 TB’a kadar SSD
    depolama kapasitesi15

    2 kat 

    2 kata kadar daha hızlı SSD16

    Retina ekran

    Gerçek olamayacak kadar gerçekçi
    renkler.

    2560 x 1600 çözünürlüğe sahip muhteşem 13.3 inç Retina ekranda görüntüler inanılmaz bir ayrıntı ve gerçekçilik seviyesine yükseliyor. Metinler son derece net görünüyor. Renkler çok daha canlı hale geliyor. Ve kasanın kenarlarına kadar uzanan cam sayesinde, büyüleyici görüntülere odaklanmanızın önünde hiçbir engel kalmıyor.

    Diğer tüm özelliklere ve fiyatlar hakkında bilgilere Apple Türkiye sayfasından ulaşabilirsiniz.
    https://www.apple.com/tr/macbook-air/

    Kaynak: https://www.apple.com/tr/macbook-air/
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik10 soruda 7256 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma
    Sonraki İçerikSmmm ile Ymm aynı ofisde faaliyet gösterebilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz