Ana Sayfa Şirketler Apple Iphone 8 Bataryalarında Şişme İddialarını Araştırıyor!

Apple Iphone 8 Bataryalarında Şişme İddialarını Araştırıyor!

1272
0

Apple birçok şikayet sonucunda Iphone 8 bataryalarında şişme ve telefon kasasından ayrılma iddialarını araştırdığını doğruladı.

Bataryalardaki problem ilk kez geçtiğimiz Eylül ayında ortaya çıktı.

BİRÇOK ÜLKEDEN ŞİKAYET GELDİ
Son zamanlarda , Japonya, Yunanistan, Kanada, Çin ve Tayvan gibi 10’tan fazla  ülkeden vakayla ilgili şikayetler sonucunda rapor hazırlandı.

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI
Bu konuyla alakalı sosyal medyada da birçok fotoğraf yayınlandı. Fotoğraflarda telefon kasalarının, telefon ekranını ittirmesi açıkça görülebiliyor.

HİÇ KULLANILMAMIŞ TELEFONLARDA BİLE GÖRÜLEBİLİYOR
 Telefonların bazıları kullanılmış olduğu görülürken, bazıları hiç kullanılmadıkları halde kutularının içinde o hale gelmiş oldukları görülüyor.

MacRumours adlı internet sitesinin verdiği bilgilere göre; bu sorun bazı telefonlarda bir gece şarj edildikten sonra ortaya çıktı. ‘Bateri başarısızlığı’ olarak adlandırılan sorun kısa bir süre içinde milyonlarca Iphone 8 satışından da kaynaklanmış olabilir.

DURUM SAMSUNG’A GÖRE DAHA İYİ
Henüz Iphone telefonlarında Samsung’un Galaxy Note 7 akıllı telefonunda yaşanan patlama sorunu raporlanmadı. Koreli teknoloji devi Samsung bu vakalar sonucunda 5 milyar dolarlık maddi kayıp yaşadı.

YÜZEYSEL ARAŞTIRMA MI KRİZ Mİ?
Apple konuyla ilgili yüzeysel bir araştırma yaptığını açıklasa da uzmanlar Apple yetkilerinin daha büyük bir sorunla karşılaşmamak adına ‘kriz durumunda’ olduklarını düşünüyor.

Kaynak: Fortune

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikOrta Doğulu İnternet Sitesi Amazon İle Rekabet Ediyor!
Sonraki İçerikOkula Dönüş Sezonu Bilgisayar Satışlarında Yeterli Artışı Sağlamadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz