Ana Sayfa Muhasebe Apartmanlar 2019 yılında işletme defteri tutmaya devam edecek mi? Yoksa defter beyan...

Apartmanlar 2019 yılında işletme defteri tutmaya devam edecek mi? Yoksa defter beyan sistemini mi kullanacak?

1576
0

Apartmanların gelir gider kayıtlarını geçmiş yıllarda işletme defteri noterde onaylatıp o şekilde kayıtlara alırdık. Noter artık hiç bir şekilde işletme defteri olmayacağı için yapmayacağını belirtti. Peki biz apartmanların gelir giderlerini nereye kaydedeceğiz?

(21.12.2018 15:58)

 

Apt. Ticari işletme değildir .Defter beyan sisteminden defter tutamaz .Noterden Tasdik ettirilecek işletme defterine kayıt yapmaya devam edilecektir. Noterler konuyu kavrayamamış.

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Apartman ve Siteler 2019 yılında İşletme Defter-Beyan Sistemine geçecekler mi?

 

Apartman Görevlisinin Maaşı 2018 Asgari Ücrete Göre Ne oldu?

 

Apartman görevlileri için artık aylık bildirge verilmesine gerek yok

 

 

Önceki İçerikAlmanya’dan turist akını
Sonraki İçerikMeslek mensubu şahsi kira geliri için makbuz kesmeli midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz