Ana Sayfa Ekonomi Ankara’da Banliyö Hatları Bu Yıl, İstanbul’da 2018 Yılında Açılacak!!!

    Ankara’da Banliyö Hatları Bu Yıl, İstanbul’da 2018 Yılında Açılacak!!!

    1553
    0

    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamalarda, banliyö hatlarının Ankara’da bu yıl, İstanbul’da ise 2018’de açılacağını söyledi.

    2018 yılı sonunda İstanbul’un her iki yakasındaki Gebze-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarını metro standartlarına getirmiş olacaklarını açıklayan Bakan, Ankara’dan kalkan Yüksek Hızlı Tren’in Haydarpaşa Garı’na gidebildiği gibi, bazılarının da Marmaray’ı kullanarak Avrupa yakasına geçmiş olacağını ve ulaşımın kesintisiz hale geleceğini söyledi.

    Ayrıca Aslan, bu yıl sonunda çalışmaları tamamlanacak Başkentray’ın, hem banliyö hizmeti vermesi hem de Yüksek Hızlı Trenin Sincan’a gidişinin hızlanması adına da önemli olduğunu açıkladı.

    Kaynak: Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikAvrupa Birliği Konseyi Enerji Güvenliği İçin Olan Düzenlemeyi Onayladı!!!
    Sonraki İçerik2017 Eylül Ayı İtibariyle Türkiye’deki Vergi Mükellefi Sayısını Biliyor musunuz?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz