Ana Sayfa Ekonomi Amerikalı Parekende Satış Devi Sears iflasını açıkladı

    Amerikalı Parekende Satış Devi Sears iflasını açıkladı

    732
    0

    Amerikalı Parekende Satış Devi Sears iflasını açıkladı

    Bir zamanlar Amerika’da bütün süpermarket piyasasını yöneten,  Amerikalı Parkende Satış devi iflasını açıkladı.

    Kmart markasının da sahibi olan dev,  Amazon gibi çevrimiçi satış sitelerinin piyasa hâkimiyeti ile yarışamamış, 5 milyar dolardan fazla olan borcu için şubelerini kapatmaya ve mallarını elden çıkarmaya başlamıştı.

    Şirketin üç binin üzerinde şubesi ve doksan bin çalışanı mevcut.  1980 yılında, piyasa devi Walmart tarafından satın alınmadan önce  Amerika’nın en büyük parkende  satış devi unvanını da  elinde bulunduruyordu.


    Kaynak:BBC uk
    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Karen Audit veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

     

    Önceki İçerikEylül ayına ait bildirgede 10 çalışan oldu BES’e ne zaman geçeceğiz?
    Sonraki İçerikElektrik Alım Satım İşlerinde Fatura Ne Zaman Düzenlenmelidir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz