Ana Sayfa Ülkeler Amerika’da Sular Durulmuyor Şimdi De Banka Yasaları Değiştiriliyor!

Amerika’da Sular Durulmuyor Şimdi De Banka Yasaları Değiştiriliyor!

1658
0

Amerika Banka Yasalarını Değiştiriyor!!!

Amerikan Başkanı Donald Trump 2008 krizinden sonra yayınlanan bankacılık reformunu değiştirme kararı aldı.

Dodd-Frank yasası olarak da bilinen Bankacılık Reform ve Tüketiciyi Koruma Yasası bankaların ve kuruluşların kendi çıkarları için yaptıkları spekülatif işlemlere çok fazla kısıtlama getiriyor ve 2007-2009 krizinin tekrarlanmaması için bir dizi sıkı kurallar içeriyor.

Amerikan Başkanı Trump ise bir çok yatırımcının bu kurallar sebebiyle borçlanamadığını çünkü bankaların buna izin vermediklerini belirterek yasanın yumuşatılacağının sinyallerini verdi.

Kaynak: Euronews

Tarih: 9 Şubat 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKimler Ambar Defteri Kullanır?
Sonraki İçerikAvrupada Cep Telefonu Dolaşım Ücreti Kalkıyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz