Ana Sayfa Şirketler Amazon Blink’i Satın Aldı

Amazon Blink’i Satın Aldı

1381
0

Amazon, ev kamera güvenlik sistemi olan Blink’i satın aldı. Ödediği ücreti açıklamayan Amazon, Blink’in çalışma sisteminde değişiklik yapmayacağını ifade etti.

Blink, akıllı video kapı zili ve ev izleme kamerasıyla kullanıcılara sunulan, sadece pille çalışması ve herhangi bir kablolama istememesinden dolayı pratik olarak çalışabiliyor. Amazon tarafından satın alınmasından sonra popüleritesini artıran Blink’in ürünleri 100 ila 130 dolar arasında değişiyor.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikVolkswagen Hakkında Bilmedikleriniz
Sonraki İçerikYeni Katolik Tarikatları, Cezvit Tarikatı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz