Ana Sayfa Haberler Alibaba ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı

Alibaba ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı

941
0
Alibaba ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı

Çin merkezli e-ticaret şirketi Alibaba Group, ilk çeyrek sonuçları ile mart ayında sona eren mali yıl sonuçlarını açıkladı.

Alibaba’nın Mart 2019 itibariyle mali yıl sonuçları şu şekilde bildirildi:

Şirket geliri geçen yıla oranla yüzde 51 artarak 56,15 milyar dolara ulaştı.

Çin perakende piyasasındaki yıllık aktif tüketici sayısı, Mart 2018’de sona eren mali yıla oranla 102 milyon artarak 654 milyona ulaştı.

Faiz vergi ve amortisman öncesi kar ise bir önceki yıla oranla yüzde 15 artarak 18,17 milyar dolara yükseldi.

Yılın ilk çeyreğinde ise Alibaba’nın gelirleri yüzde 51 artarak 13,93 milyar dolara ulaştı.

Bu dönemde faiz vergi ve amortisman öncesi kar, bir önceki yılın aynı çeyreğine oranla yüzde 29 artarak 3,75 milyar dolara yükseldi.

 

 


Kaynak: Alibaba Group
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSağlık gözetimi kapsamında yükümlülükler nelerdir, muayeneler hangi periyotlar ile yapılmalıdır?
Sonraki İçerikTasfiye kararı alacağımız kooperatifimizde banka hesabımızdaki mevduatımızdan eski ortaklara kar dağıtımı yapmalı mıyız?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz