Ana Sayfa Duyurular ACCA MART 2022 SINAV DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

ACCA MART 2022 SINAV DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

639
0

ACCA MART 2022 SINAV DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

TÜRMOB olarak, ACCA Mart 2022 sınav dönemi için Ocak ve Şubat aylarında birbirinin devamı olan toplam 8 tam günlük online eğitim düzenliyoruz.

SBR- Strategic Business Reporting ve SBL-Strategic Business Leader dersleri için yeterli sayı sağlandığı takdirde gerçekleşecek olan eğitimlerimize katılmak için başvurunuzu (dekontunuz ve kayıt formunuz ile birlikte) 12 Ocak 2022 tarihine kadar education@turmob.org.tr adresinden TÜRMOB’a bildirmeniz gerekmektedir.

Eğitime erişim bilgileri katılım bildiren üyelerimize e-posta ile bildirilecektir.

*Her iki eğitim de eş zamanlı düzenlendiği için yalnızca tek bir derse kayıt yapabilirsiniz.
**Her bir ders için toplam 8 günlük eğitim ücreti KDV dahil 1.350TL’dir. Eğitim ücretinin 12 Ocak 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar aşağıda yer alan banka hesap numarasına Ad, Soyad ve Ders Adı belirtilerek yatırılması gereklidirDekontunuzun ve kayıt formunun education@turmob.org.tr adresinden TÜRMOB’a iletilmesi ile kaydınız alınacaktır.

İŞ BANKASI ANKARA / KÜÇÜKEVLER ŞUBESİ
Şube Kodu: 4211
IBAN: TR04 0006 4000 0014 2111 3048 94
Alıcı: TÜRMOB-SÜRGEM Eğitim Yayın ve Yazılım Hizmetleri İktisadi İşletmesi
Açıklama: Örnek “ACCA SBR Eğitim Ücreti

Detaylı bilgi için education@turmob.org.tr adresinden ve (0312) 586 00 00/143 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.


Kaynak: turmob
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikFirmalar varlık barışı kapsamında yurda getirdiği bedelleri sermaye artırımında kullanabilir mi?
Sonraki İçerikGayrimenkul ve Taşıt Satışında Vergi Mükellefiyetinin Esasları Broşürü Yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz