Ana Sayfa Haberler AB’de otomobil satışları sekiz ay sonra yükselişe geçti

AB’de otomobil satışları sekiz ay sonra yükselişe geçti

704
0
AB’de otomobil satışları sekiz ay sonra yükselişe geçti

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) Mayıs ayına yönelik otomobil tescil verilerini yayımladı.

Buna göre Avrupa Birliği’nde otomobil pazarına gösterilen talep, son sekiz ayda görülen düşüşün ardından Mayıs ayında yükselişe geçti.

Almanya’da yüzde 9.2 ile önemli ölçüde talep artışı yaşanırken İspanya (-%7.3), Birleşik Krallık (-%4.6) ve İtalya (-%1.2) otomobil pazarlarına gösterilen talep azaldı.

Haziran – Mayıs 2019 verilerine bakıldığında tescil edilen yeni araç sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 2.1 azaldı.

 


Kaynak:ACEA
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikDüzenli bir şekilde ödemesini alamayan vatandaşın 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylığı fesih edilir mi?
Sonraki İçerikIMEI numaralı cihazların ticaretine yeni düzenleme getirildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz