Ana Sayfa Mevzuat ABD’den Rusya’ya yaptırım!

ABD’den Rusya’ya yaptırım!

801
0

ABD, İngiltere’de zehirlenen Sergey Skripal ve kızı Yulia Skripal olayı ile bağlantılı olarak Rusya’ya yeni yaptırım paketi hazırladığını açıkladı.

Eski Rus ajanı Sergey Skripal ve kızı Yulia Skripal, İngiltere’nin Salisbury kentinde zehirlenmiş, suikast girişiminin Ruslar tarafından yapıldığı şüphesi ile Rusya’ya karşı diplomatik adımlar atılmıştı.

ABD’den yapılan açıklamada, “Yeni yaptırım kararları almak istemiyoruz, ancak kanunun gerekliliklerini yerine getirmeyi amaçlıyoruz” ifadesine yer verildi.

Yeni yaptırımların Rus iş adamlarına ve şirketlere uygulanacağı bildirildi.

Yaptırımların içeriği ilerleyen günlerde açıklanacak.


Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikİstihdam endeksi, 2018 yılı III. çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %2,1 azaldı.
Sonraki İçerikBağımsız Denetçilik Sürekli Eğitimleri – Finansal Raporlama Standartları (Aralık 2018) – İSMMMO

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz