Ana Sayfa Dünya ABD’de perakende hazırgiyim satışları Mayıs 2020’de geçen yılın aynı dönemine göre %63...

ABD’de perakende hazırgiyim satışları Mayıs 2020’de geçen yılın aynı dönemine göre %63 geriledi

ABD'de perakende hazırgiyim satışları Mayıs 2020 verileri

75
0

ABD genelinde perakende hazırgiyim satışlarının Mayıs ayında Nisan ayına göre arttığı ancak geçen yılın aynı dönemine göre yine de düşük kaldığı belirtilmektedir.

ABD genelinde perkakende hazırgiyim satışlarının Mayıs ayında Nisan ayına göre % 188 oranında arttığı, bunun da en önemli nedeninin mağazaların Mayıs ayında tekrar açılmaya başlamış olduğu gerçeğidir.

Bu artışa rağmen perakende hazırgiyim satışlarının yine Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre % 63 gerilediği belirtilmektedir.

ABD genelinde genel perakende satışların ise bazı mağazaların tekrar açılmış olmalarıyla beraber Mayıs ayında Nisan ayına göre % 18 oranında artış gösterdiği, ancak geçen yılın aynı dönemine göre ise % 6 oranında gerilediği belirtilmektedir.

ABD geneli toplam perakende satışlar Nisan ayında ise geçen yılın aynı dönemine göre % 15 gerilemişti.


Kaynak: İTKİB Duyurusu
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikDava sonucu kazanılan bedeller hangi hesapta takip edilmelidir?
Sonraki İçerikAsgari ücret hesaplaması hangi tutar üzerinden yapılmaktadır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz