Ana Sayfa Haberler ABD için büyüme tahmini geriledi

ABD için büyüme tahmini geriledi

962
0
ABD için büyüme tahmini geriledi

Amerika Birleşik Devletleri merkezli uluslararası bankacılık ve finansal hizmetler şirketi J.P Morgan, ABD ekonomisine ilişkin tahminlerini açıkladı.

Buna göre J.P Morgan, ABD ekonomisinin ikinci çeyreğine ilişkin gayrı safi yurt içi hasıla (GSYH) büyüme tahminini yüzde 2,25’ten yüzde 1’e düşürdü.

Ayrıca J.P Morgan ekonomistleri daha önce FED ’in faiz oranlarını yükselteceğini beklediklerini fakat bu dönemde faizlerin indirilmesi veya aynı bırakılmasının olası olduğunu öngördüklerini bildirdi.

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikZorunlu Karşılıklara İlişkin Basın Duyurusu (2019-22)
Sonraki İçerikLeasingle alınan makine için amortisman mı ayıracağız yoksa gelen faturayı gider mi yazacağız?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz