Ana Sayfa Ülkeler AB Komisyon Başkan Adayı Weber: Türkiye’nin AB Üyeliği İmkansız

AB Komisyon Başkan Adayı Weber: Türkiye’nin AB Üyeliği İmkansız

702
0

AB Komisyon Başkan Adayı Weber: Türkiye’nin AB Üyeliği İmkansız

Alman politikacı Manfred Weber, başkanlığında Türkiye’ye üyelik kaplarını kesinlikle kapatacağını açıkladı.

Avrupa Parlamentosu’ndaki en büyük gruplardan olan Hıristiyan demokrat Avrupa Halk Partisi’nin lideri Weber, “Türkiye, asla AB’ye üye olamaz” dedi.

Weber, Hollanda’daki DelTelegraph’a başkan seçilmesi halinde Türkiye ile üyelik müzakerelerine resmen son vereceğini söyledi ve Türkiye ile ilişkilere en kısa sürede “kırmızı bir çizgi çekmek gerektiğini ” vurguladı.


Kaynak: The Guardian-Euroactive
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikTicaret Savaşları Devam ederken Yuan Dolar karşısında kırılgan tutumunu sürdürüyor.
Sonraki İçerikYurt dışındaki irtibat bürosunun kirasını gider yazabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz