Ana Sayfa Vergi 7326 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan vergi borçlarının ilk taksitinin son ödeme tarihi...

    7326 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan vergi borçlarının ilk taksitinin son ödeme tarihi nedir?

    412
    0

    7326 sayılı yapılandırma peşin ödeme vadesi olan 30.09 tarihide ekim sonuna kadar uzatıldı mı? Ödeme yapmak istediğimizde hala vadesi 30.09 görünüyor.

    Cumhurbaşkanlığı Kararına göre ilk taksit ödeme süresi 30/10/2021 olmuştur.


    Kaynak: ismmmo,GİB
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTürk Bankacılık Sektörünün aktif toplamı Temmuz 2021 döneminde 2020 yılsonuna göre 605.814 milyon TL arttı
    Sonraki İçerikMevduat bankaları ve katılım bankalarından Ocak-Mart 2021 dönemi içerisinde tahsil edilen Aralık 2020 dönemine ait sigorta prim gelirleri %24 arttı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz