Ana Sayfa Duyurular 7020 Sayılı Yapılandırma Kanunu 12. Taksit Ödemesi İçin Son Gün 31 Mayıs...

7020 Sayılı Yapılandırma Kanunu 12. Taksit Ödemesi İçin Son Gün 31 Mayıs 2019

788
0
7020 Sayılı Yapılandırma Kanunu 12. Taksit Ödemesi İçin Son Gün 31 Mayıs 2019

7020 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 12. taksit ödeme dönemi devam ediyor.

Ödemelerinizi;

• İnteraktif Vergi Dairesi uygulamamızdan (IOS ve Android),

• Başkanlığımız resmi internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan “Borç Sorgulama ve Ödeme” bölümünden 02:00 – 22:00 saatleri arasında anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi ve yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile,

• Anlaşmalı banka şubelerinden ve PTT İşyerlerinden,

• Vergi dairelerinden

yapabilirsiniz.

İnternet üzerinden yapılacak ödemelerde herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için, tarayıcıya www.gib.gov.tr  adresi yazılarak giriş yapılmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Muhtemel yoğunluk sorunları ile karşılaşmamak için ödeme işlemlerinizi son günlere bırakmamanızı önemle hatırlatırız.

7020 Borcu Ödeme için tıklayınız.

 


Kaynak: GİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik6736 Sayılı Yapılandırma Kanunu 14. Taksit Ödemesi İçin Son Gün 31 Mayıs 2019
Sonraki İçerik7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu 5. Taksit Ödemesi İçin Son Gün 31 Mayıs 2019

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz