Ana Sayfa Muhasebe 5.000 TL ve üzeri poliçeler Ba formunda bildirilir mi?

5.000 TL ve üzeri poliçeler Ba formunda bildirilir mi?

818
0

Aracımıza yaptırdığımız trafik sigortasının maliyeti 5.000,00 TL üzerinde olduğu için bunu BA formunda gösteriyor muyuz? BA formunda gözükecekse poliçeyi düzenleyen acentenin unvanı mı yazılacak?

 

Sigorta pirimi BA formuna yazılır. Formun satıcı bölümüne acente bilgileri yazılacaktır.

 

 

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Mali mesuliyet sigorta primi gider yazılabilir mi?

 

 

 

Sayısal loto bayii olan ve yanı sıra Akbil satışı da yapan mükellefin Ba-Bs bildirimi verme yükümlülüğü nasıl olacaktır?

 

 

 

Sigorta poliçeleri Ba–Bs beyannamesinde bildirilir mi?

 

 

 

Önceki İçerikKöprü geçiş cezaları iadesi için son gün!
Sonraki İçerik7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu Kapsamında Ödemeler İçin Son Gün 28 Şubat 2019

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz