Ana Sayfa SGK 4C kapsamında emekli olacak birisinin emekli maaşını nasıl hesaplayabilirim?

    4C kapsamında emekli olacak birisinin emekli maaşını nasıl hesaplayabilirim?

    4C Aylık hesaplama

    446
    0

    4C kapsamında 1. Derece engelli devlet memurunun emeklilik talebinde bulunması durumunda alacağı en düşük emekli maaşı konusunda bir bilginiz var mıdır?

    http://e.sgk.gov.tr/wps/portal/vatandas/Emekli+Ayligi+ve+Ikramiye+Hesaplama/esgk4aEmekliAylik 

    adresinden verilerinizi girerek 4C Çalışanlarının emekli olmaları durumunda alacakları ikramiye ve bağlanacakları maaş tutarı bilgisi alabilirsiniz.


    Kaynak: ismmmo,GİB
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTürkiye ile yabancı ülkeler arasında gerçekleştirilen deniz taşımacılığı faaliyetlerinden elde edilecek kazancın vergilendirilmesi
    Sonraki İçerikÖzel konut inşaatlarında asgari işçilik farkı peşin olarak ödenir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz