Ana Sayfa Dünya 30 Yaş Altındaki En Zengin 5 Şarkıcıyı Tanıyor musunuz?

    30 Yaş Altındaki En Zengin 5 Şarkıcıyı Tanıyor musunuz?

    1423
    0

    Genç yaşlarına rağmen büyük bir servete sahip olan 30 yaş altındaki 5 dünyaca ünlü şarkıcı listesini sizin için hazırladık.

    1– TAYLOR SWIFT – 280 MİLYON DOLAR

    27 yaşındaki dünyaca ünlü tanınmış Amerikalı pop-country şarkıcısı 280 milyon dolarlık servetiyle en zengin şarkıcı unvanın da sahibidir.

    Yeteneğinin yanı sıra sadık geniş bir hayran kitlesine sahip olan Swift 2006 yılında çoğu şarkı sözünü kendisinin yazdığı ilk albümünü piyasaya çıkardı.

    Taylor Swift Speak Now adlı 3.albümünü 25 Ekim 2010 tarihinde yayınlamış; albüm, ilk haftasında 1,047,000 kopya satarak “ilk haftasında en çok satan albüm” unvanını taşımaktadır.

    Forbes ‘ın 2009’da yayınladığı en güçlü ünlüler listesinde 18 milyon doları bulan servetiyle 69. sırada yer aldı, 2010’daki listede 45 milyon dolarlık servetiyle 12. Sırada, 2011’deki listede de 7. Sırada yer aldı.
    Pop tarihinde en çok ödül kazanan albüme sahiptir. Bu güne kadar 401 ödül kazanan Swift, 1 yılda 170 milyon dolar kazanıyor.

    2- JUSTIN BIEBER – 245 MİLYON DOLAR

    İlk albümünü 2009 yılında çıkaran Justin Bieber, 2015 yılında 10. Albümünü çıkarmıştır. Çıkardığı albümler ve şarkılarla hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Bieber, dünyanın en önemli müzik listelerinde yer almış dünyanın birçok yerinde de turneler ve konserler vermiştir.

    Çok erken yaşta ünlü olan 23 yaşındaki ünlü Kanadalı pop ve R&B şarkıcısı Bieber hızlı arabalar, pahalı kıyafetler, ünlü kadınlarla yaşadığı ilişkilerle sansasyonel bir hayatı ile de hep gündemdeydi..

    Yoksulluk seviyesi altında geliri olan bir aileye mensup olan Bieber bunun kendisini insan olarak daha güçlü yaptığını düşünüyor.

    3- RIHANNA – 230 MİLYON DOLAR

    29 yaşındaki dünyaca ünlü pop ve r& b yıldızı Rihanna, Barbadoslu. Rihanna’nın müzikten kazandığı para ülkesinin en büyük ihracat kaynağı olan şekerden bile daha fazla.

    15 yaşında kariyer basamaklarını çıkmaya başlayan Rihanna, müzik uğruna lise eğitimini bıraktı. Müzik piyasasının gördüğü en asi kızlardan biri olan Rihanna yaşadığı sansasyonel hayatı ile de hep gündemde kaldı.

    2005 yılında ilk albümünü çıkaran şarkıcı ve söz yazarı Rihanna, 2009 yılında Grammy ödülünün sahibi oldu.

    Albüm satışlarında milyonları bulan ve birçok ünlü marka ile işbirliği yapan Rihanna, 9 albüm çıkarmıştır.

    4- MİLEY CYRUS – 160 MİLYON DOLAR

    Küçük yaşlarda   Hannah Montana karakteri ile Disney yıldızı oldu. Küçük yaşta gelen şöhret 25 yaşındaki Cyrus’a büyük bir servet kazandırdı.

    İlk albümünü oynadığı rolle birlikte 2006 yılında çıkaran Cyrus bugüne kadar 8 albüm çıkarmış,10 film 8 dizide rol almıştır.

    Küçük yaşta gelen şöhretin etkisiyle birçok psikolojik yaşayan Cyrus sansasyonel hayatıyla da hep gündemde kalmıştır.

    5- ADELE – 135 MİLYON DOLAR

    Dünyadaki en etkili seslerden birine sahip olan Adele, yeteneğiyle müzik piyasasında sağlam bir yer edinmiştir.

    21 yaşında 2 Grammy ödülü kazanarak dikkatleri üstüne çeken Adele, ilk albümünü 2008 yılında çıkarmıştır.

    Dünyaca ünlü listelerde haftalarda birinci kalan ve milyonlarca albüm satış rakamına ulaşan Adele 29 yaşında olmasına rağmen 135 milyon dolarlık servet sahibidir.

    Kaynak: www.therichest.com

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikBasit Usulde Vergilendirmeye İlişkin Had ve Tutarlar Ne Kadar Biliyor musunuz?
    Sonraki İçerikTüzel Kişilerde İşe Başlama Bildirimi Nasıl Yapılır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz